FMP fungeert als commercieel dienstverlener op commissiebasis dat eveneens zelf actief is binnen de dagelijkse handel. Hierbij is er dagelijks contact met leveranciers en klanten binnen de AFG sector voor de in- en verkoop van versproducten. Op verzoek wordt dagelijks gezocht naar een product wat klanten op dat moment zoeken via het uitgebreide leveranciersbestand van FMP. Daarnaast biedt FMP ook zelf actief producten aan aan vaste klandizie.

FMP-Service is nooit te druk om iemand van dienst te zijn.

HET OPENEN VAN NIEUWE DEUREN EN HET ONTDEKKEN VAN NIEUWE MARKTEN

Anno 2022 is het niet meer nodig om groente- en fruitproducten, welke niet direct geschikt meer zijn voor consumentenverkoop, weg te gooien. Uit interesse en tevens milieu oogpunt zet FMP zich in om, wat we noemen 2e/ 3e klasse producten of zelfs ‘waste’ producten, te hergebruiken tot nieuwe voedingsmiddelen.

Wat onderscheid ons van andere bedrijven in de branche

Het voordeel is de jarenlange ervaring  in de gehele AFG-sector vanaf de op- en overslag werkvloer tot waar FMP momenteel is.
 De afgelopen jaren heeft FMP zich als allrounder in de branche ontwikkeld met passie voor exotisch fruit.

ERVARING

FMP is na jarenlang reizen actief in niet-eenvoudige landen en origines. Opgebouwde handelsrelaties in Noord en West-Afrika zijn hier onderdeel van en hierdoor bezit FMP de unieke mogelijkheid om versproducten, voornamelijk fruit, te sourcen uit diverse landen in deze regio op verzoek van importeurs in Europa.

JUISTE PARTNER

FMP wil zijn passie en kennis voor exotische producten graag delen. Het doel is om met plezier een transparante en langdurige relaties op te bouwen op basis van vertrouwen. In het belang van de klanten wil FMP zo efficiënt mogelijk werken, zodat dagelijks alle betrokken partijen tevreden zijn met de diensten van FMP.

KWALITEITSGARANTIE

Het importeren vanuit niet voor de hand liggende exportlanden vergt vele malen meer werk dan slechts een importorder plaatsen. De juiste begeleiding, sturing en handelskennis speelt hierin een grote rol. Dit geldt zowel voor de kwaliteit en behandeling van de producten maar ook de verpakkingen, sorteringen, documentatie en alle logistieke aangelegenheden.

KNOW YOUR CLIENT

FMP Service hanteert een intern ‘Know Your Client’ (KYC) protocol waardoor iedere nieuwe handelsrelatie volgens de standaard normen bekeken en gecontroleerd wordt. Uiteraard worden zakelijke veranderingen bij huidige leveranciers en klanten tevens continu her beoordeeld.

Relaties

Handelsagenten

Declaranten

Importeurs in Europa

Ompakbedrijven

Exporteurs in en buiten Europa

Kwaliteitscontrolebureaus

Logistiek dienstverleners

Transporteurs