FMP-Service is opgericht door ondernemer Justin Vonk. Sinds 2004 is hij actief binnen de sector. Zijn ervaring en opgedane kennis wil hij voor zichzelf en zijn klanten toepassen in de praktijk.

Door jarenlange ervaring op zoek naar de beste kwaliteit en service op maat!

Wie is Justin?

Justin Vonk is een ambitieuze hardwerkende man die zijn carrière begon als loods medewerker. Tijdens de ervaring die hij opdeed op de op- en overslag werkvloer leerde hij daar eveneens de logistieke werkzaamheden.

2004

Justin Vonk is al sinds 2004 actief binnen de sector waar hij begon als loods medewerker om hiermee de handel en bijkomstige logistieke werkzaamheden vanaf de eerste trede te leren kennen. Na wat jaren van het echte vloerwerk werd duidelijk dat de ambities van Justin verder lagen waarna hij een positie bedong als loods chef op de vloer en nadien logistiek dienstverlener op kantoor. Uiteindelijk sloot Justin zijn werkzaamheden binnen de op- en overslag af als hoofd-logistiek.

2016

Gezien de commercie dat Justin altijd heeft getrokken werd de beslissing genomen om de commerciële kant op te gaan en vanuit een eigen bedrijf als ZZP’er commerciële dienstverlening aan te bieden. Uiteindelijk resulteerde dit in een volmondige inkoop, verkoop en later import en export functie binnen de algemene AGF handel. De combinatie van sales tezamen met een historie in de logistiek binnen één en dezelfde sector zorgde ervoor dat er enorme kennis en ervaring kwam samen te vallen.

2018

Dit resulteerde weer in een wereldwijd netwerk van zakelijke contacten en relaties binnen alle facetten van de sector. Om internationaal meer ervaring op te doen werd de beslissing genomen om een functie aan te gaan bij een van de grootste importeurs en exporteurs van exotisch fruit in Nederland en Europa. In deze 4 jaar dienstverband is er een focus ontstaan voor de handel in voornamelijk exotisch fruit .

2022

Sinds 2022 heeft Justin Vonk besloten de ervaring en tevens de opgebouwde langdurige relaties van de afgelopen 18 jaren mee te nemen om een volmondige eigen activiteit te starten met een combinatie tussen dienstverlening op commissiebasis maar ook de actieve dagelijkse handel zelf te bestieren binnen de groenten-en fruit.